Acollida

El servei d’acollida

El servei d’acollida dels matins, es gestiona des de l’AMPA i amb la col·laboració de l’empresa TotOci.

Aquest any igual que en anys anteriors, el servei comptarà amb tres educadores (la Manoli de 7.45h a 9.00h i l’Aida i la Clàudia de 8.00h a 9.00h). El nombre d’educadores s’adequarà sempre al nombre d’usuaris al servei.

L’acollida es fa al menjador de l’escola i s’hi accedeix per la porta verda del carrer Isabel la Catòlica. Cal que els pares, mares o acompanyants deixeu els nens a dins de l’escola, i assegureu-vos que les educadores els reben.

Com inscriure’s al servei d’Acollida? Modalitats de Servei

ESPORÀDICS: Aquesta modalitat està pensada per a famílies sòcies de l’AMPA que necessiten d’aquest servei de manera irregular. Cal comprar un talonari de tiquets (10€) per 5 dies d’acollida. Aquests tiquets, es vendran cada matí a l’escola, durant el mateix servei d’acollida. Són tiquets que no tenen caducitat, i es poden anar gastant al llarg del curs.
Quan es vulgui fer ús del servei d’acollida s’ha d’entregar un tiquet per cada nen/a que farà ús del servei, en el moment de deixar-los.
El cost d’un dia esporàdic és de 2€, i permet fer ús del servei des de les 7.45h fins a les 9.00h

acollida

FIXES: Aquesta modalitat està pensada per als nens i nenes que fan ús del servei d’acollida a diari. Aquest servei es cobra a través del banc i té un cost de:

Temps d’assistència Setembre/Desembre/Juny Resta de mesos
Servei complet (7,45h endavant) 21,25 euros/mes 30 euros/mes
Servei complet 2n germà 16 euros/mes 23 euros/mes
Servei parcial (8,30h endavant) 15 euros/mes 21,25 euros/mes
Servei parcial 2n germà 10 euros/mes 16 euros/mes

Les inscripcions i les altes al servei d’acollida, s’han de realitzar a través de l’eina de gestió de l’AMPA, dins l’apartat de Serveis (extraescolars, menjador i acollida): https://gestio.annexa-ampa.cat

Les baixes, s’han de notificar obligatòriament a la comissió d’acollida mitjançant correu electrònic (annexa.acollida@gmail.com). Les baixes efectuades a partir del dia 25 de cada mes, tindran efectivitat al mes següent d’haver notificat la baixa.

Requisits per a poder fer ús del servei

Cal ser soci de l’AMPA per a poder fer ús del servei d’acollida en qualsevol de les seves dues modalitats.
No es podrà fer ús del servei d’acollida, en el cas d’existir algun deute pendent del curs anterior. Una vegada s’hagin abonat els imports pendents, es podrà tornar a fer ús del servei.

Contacte

En cas de qualsevol dubte i si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per comentar-nos res sobre el servei, podeu fer-ho mitjançant el correu electrònic annexa.acollida@gmail.com.

Monitores

Aquest curs 2017/18  la Carme ja no treballarà amb nosaltres. Han sigut molts anys, molts gràcies per tot, segur que et trobarem a faltar! La Manoli li pren el relleu horari, i la Clàudia, s’incorpora a l’equip, amb la Manoli i l ‘Aida. (haurem de fer-li una fotografia… )