Nou curs, bones notícies

Arrenquem el curs 2016/17 amb novetats i bones notícies:

Com ja heu vist, estrenem web i tot i que encara hi estem fent alguns retocs aquí teniu la nova finestra de l’AMPA per saber tot el que s’hi cou. A banda de la informació que hi trobareu, també hi teniu el vostre espai per poder gestionar les inscripcions al menjador i a les extraescolars, a banda dels canvis de dades que considereu convenients. Estem molt contents d’aquesta nova eina que esperem que faciliti la comunicació entre l’AMPA, l’escola i les famílies.

I a l’escola també hi ha més novetats: hem entrat a formar part del programa Escola Nova 21, un projecte que impulsen Unesco Catalunya i la Fundació Jaume Bofill que intenta encetar un nou camí en el sistema educatiu que cerca la innovació en l’ensenyament i ho farem juntament amb moltes altres escoles catalanes. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Amb aquestes bones notícies, l’AMPA us desitja el millor pel curs 2016/17.

 

Foto: Educaixa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.